Ændringer i køreplanen: Banedanmark forbedrer signaler omkring Silkeborg

I juni og juli kan togtrafikken byde på ændringer med andre køretider på strækningen gennem Silkeborg

SILKEBORG Banedanmark skal i gang med et større arbejde med at forbedre signalsystemerne på de midtjyske jernbaneovergange.

Det får i en periode konsekvenser for togtrafikken, der kører gennem Silkeborg.

Over en periode skal signalerne ved blandt andet bomoverskærringer på begge sider af Silkeborg nemlig forbedres. Det drejer sig om perioden fra den 17. juni til den 8. juli.

Mens arbejdet står på i de enkelte overkørsler, vil de være lukket for trafik. Spærring af jernbaneoverkørsler vil blive varslet med skilte en uge forinden, og alternative omkørselsruter vil blive tydeligt afmærket med skilte.

Arbejdet betyder desuden, at det er nødvendigt at indsætte togbusser i perioder, hvor der ikke kan køre tog på strækningerne.

Det er ikke kun Silkeborg-området, der vil blive berørt af forbedringerne, og Banedanmark opfordrer passagererne til at være meget opmærksomme og søge information via rejseplanen.dk.

- Udrulningen af det nye signalsystem vil i perioder påvirke togtrafikken fra maj til august. Arriva indsætter togbusser i de perioder, hvor der ikke kan køre tog, og passagererne kan orientere sig på Arrivas hjemmeside. Har man spørgsmål, er man selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Arrivas Kundeservice, som kan hjælpe med svar og vejledning, siger Therese Christensen, kommerciel chef i Arriva, i en meddelelse.