BSH skriver kontrakt med fløjtalent

Peter A. Sørensen 

19-årige August Friden bliver forfremmet til ligaholdet i Bjerringbro-Silkeborg

HåNDBOLD Bjerringbro-Silkeborg får en af klubbens unge spillere på kontrakt. Det er 19-årige August Fridén, der er en talentfuld fløjspiller.

-Aftalen betyder rigtig meget. Det er det, jeg har kæmpet for, lige siden jeg startede med at løbe rundt på håndboldbanen. Så at få den første aftale i hus betyder meget. Jeg er utroligt glad for at kunne få denne mulighed og ser rigtig meget frem til næste sæson, siger August Fridén.

Han er glad for at kunne blive i den klub, han allerede spiller i som U19-spiller.

- Det er rigtig dejligt at kunne få muligheden for at blive i BSH. Det er et vildt godt miljø og et setup, jeg virkelig føler mig hjemme i. BSH har virkelig været med til at udvikle mig det seneste år, og jeg ser frem til, at det fortsætter.

- BSH er en af de største klubber i dansk håndbold, som jeg er utroligt glad for at kunne være en del af. Jeg vil gerne udvikle mig så meget som muligt de næste år, og jeg ved, at BSH vil være med til at bidrage til det, og det vil forhåbentligt være starten på mange gode år i BSH, siger den unge fløjspiller.

Han er i denne sæson på U19-holdet, der kun ar et point fra at slutte i top2 - og dermed kvalificere sig til det afgørende DM-stævne.

Ros fra Knudsen
Michael V. Knudsen, som er Sportslig Ansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg, ser frem til at byde August Fridén velkommen på ligaholdet i næste sæson:

- August Fridén er en utrolig spændende fløjspiller, som vi allerede i år har set score mål for ligaholdet. Han har en stor fysik og kan benyttes i forsvaret på flere forskellige positioner. Det sidste års tid har han været forskånet for skader og har dermed bygget yderligere på sit store potentiale, siger Knudsen, der forventer, at der kan bygges mere på den talentfulde spiller.

- Vi tror på, at August Fridén kan fortsætte udviklingen, og vi glæder os over at byde den næste spiller fra vores ungdomsafdeling op på ligaholdet, siger Michael V. Knudsen.