Silkeborg Natten til søndag kl. 00.41 blev en mand på 43 år fra Bælum i Nordjylland standset på Nordskovvej. Han fik en hel stribe sigtelser. Han viste sig at køre med en høj promille i blodet, Han blev også målt til at køre over 100 km/t på en strækning, hvor den højest tilladte hastighed er 50 km/t. Han havde heller ikke førerret og var desuden i besiddelse af en skarp patron, hvilket var en overtrædelse af våbenloven.

Flere sigtelser til bilist

Silkeborg Natten til søndag kl. 00.41 blev en mand på 43 år fra Bælum i Nordjylland standset på Nordskovvej. Han fik en hel stribe sigtelser. Han viste sig at køre med en høj promille i blodet, Han blev også målt til at køre over 100 km/t på en strækning, hvor den højest tilladte hastighed er 50 km/t. Han havde heller ikke førerret og var desuden i besiddelse af en skarp patron, hvilket var en overtrædelse af våbenloven.