Fire unge slap billigt fra et dramatisk uheld på Nordskovvej

SILKEBORG Natten til søndag skete der et dramatisk uheld på Nordskovvej.

En 20-årig mand havde indvilget i at hente tre kammerater i byen, og på vej hjem fra byen gik det galt.

- Den unge mand fik højre hjulsæt i grusrabatten og så gjorde han det, som man ikke må gøre, men som man ser så tit. Han drejede hårdt mod venstre med det resultat, at bilen kørte på tværs af vejen og trillede rundt, fortæller politikommissær Lasse Ivanøe fra politiet i Silkeborg.

Politiet blev kaldt til uheldsstedet.

- Det var meget heldigt, at de fire unge ikke kom noget til. Den 20-årige mand blæste dog alkoholmeteret op over det tilladte, så han blev anholdt og taget med til en blodprøve. Han er sigtet for spirituskørsel. Det havde været meget bedre, at de tre unge havde taget en taxi, konstaterer Lasse Ivanøe.

holst

Spritkørsel: Bil med fire unge rullede rundt

Fire unge slap billigt fra et dramatisk uheld på Nordskovvej

SILKEBORG Natten til søndag skete der et dramatisk uheld på Nordskovvej.

En 20-årig mand havde indvilget i at hente tre kammerater i byen, og på vej hjem fra byen gik det galt.

- Den unge mand fik højre hjulsæt i grusrabatten og så gjorde han det, som man ikke må gøre, men som man ser så tit. Han drejede hårdt mod venstre med det resultat, at bilen kørte på tværs af vejen og trillede rundt, fortæller politikommissær Lasse Ivanøe fra politiet i Silkeborg.

Politiet blev kaldt til uheldsstedet.

- Det var meget heldigt, at de fire unge ikke kom noget til. Den 20-årige mand blæste dog alkoholmeteret op over det tilladte, så han blev anholdt og taget med til en blodprøve. Han er sigtet for spirituskørsel. Det havde været meget bedre, at de tre unge havde taget en taxi, konstaterer Lasse Ivanøe.

holst