Ny lokal naturguide i børnehøjde kommer 450 familier til gode

BRYRUP/KJELLERUP/VIRKLUND 450 familier i Bryrup, Kjellerup og Virklund og dagtilbuddene i områderne kan nu gå på opdagelse i den lokale natur på en ny måde.

De har fået uddelt Naturguiden, som er en bog fyldt med aktiviteter, der kan inspirere familierne og dagtilbuddene til at udforske og lege i nærområdets natur med udgangspunkt i historier og opgaver bundet op på tre fantastiske væsner: Trolden Thorkild, Dragen Dorte og Hr. Krabbe.

Den lokale natur er et centralt element i Danmarks outdoorhovedstad, og derfor har dagtilbuds-, skole- og fritidsudvalget sammen med outdoorudvalget i Silkeborg Kommune udviklet den lokale naturguide i børnehøjde for at give dagtilbuddene konkrete redskaber og forslag til lokale udeaktiviteter.

Dagtilbuddene i de tre områder er i fuld gang med at bruge Naturguiden.