THEM Har du lyst til at danse, grine og svede sammen med en masse andre danseglade mennesker og få et par sjove timer med højt til loftet og plads til alle i godt selskab, så kom og dans med Silas Holst.

Sådan lyder opfordringen fra Them Hallerne, der lørdag den 4. juni får besøg af danser og skuespiller Silas Holst, som tre gange har vundet »Vild med dans«.Den kendte danser tager i starten af juni på turné med sit danseevent »Dans med Silas Holst« til en række byer, hvor der bliver mulighed for at få danseundervisning af ham. Silas Holst vil undervise i både motionsdans uden partner og nemme trin fra nogle af de musicals, han har medvirket i. Det bliver trin fra koreografien til »Grease« og »Strictly Ballroom«.

Them Hallerne understreger, at alle kan være med - uanset alder, køn, størrelse og kondital, og uanset om man har danset før.

Det kræver billet, som er købt på forhånd, at deltage i »Dans med Silas Holst«-eventet.

Dans med Silas Holst i Them

THEM Har du lyst til at danse, grine og svede sammen med en masse andre danseglade mennesker og få et par sjove timer med højt til loftet og plads til alle i godt selskab, så kom og dans med Silas Holst.

Sådan lyder opfordringen fra Them Hallerne, der lørdag den 4. juni får besøg af danser og skuespiller Silas Holst, som tre gange har vundet »Vild med dans«.Den kendte danser tager i starten af juni på turné med sit danseevent »Dans med Silas Holst« til en række byer, hvor der bliver mulighed for at få danseundervisning af ham. Silas Holst vil undervise i både motionsdans uden partner og nemme trin fra nogle af de musicals, han har medvirket i. Det bliver trin fra koreografien til »Grease« og »Strictly Ballroom«.

Them Hallerne understreger, at alle kan være med - uanset alder, køn, størrelse og kondital, og uanset om man har danset før.

Det kræver billet, som er købt på forhånd, at deltage i »Dans med Silas Holst«-eventet.