Silkeborg Mandag fik politiet en anmeldelse om et indbrud hos Jyske Bank på Kastanjehøjvej i Silkeborg. Indbruddet fandt sted mellem klokken 16.15 og 22.00 mandag, hvor der blev brudt ind i et kontorlandskab.

Der er formentligt stjålet en større mængde bærbare computere, men der er endnu ikke helt overblik over omfanget.

Desuden blev der stjålet to nummerplader fra en af firmaets biler, som muligvis kan være blevet brugt på en stjålet bil til at køre fra stedet. Politiets automatiske nummerpladegenkendere har dog endnu ikke opsnappet nummerpladerne i brug.

Indbrud hos Jyske Bank: Gerningsmænd løb med større antal computere

Silkeborg Mandag fik politiet en anmeldelse om et indbrud hos Jyske Bank på Kastanjehøjvej i Silkeborg. Indbruddet fandt sted mellem klokken 16.15 og 22.00 mandag, hvor der blev brudt ind i et kontorlandskab.

Der er formentligt stjålet en større mængde bærbare computere, men der er endnu ikke helt overblik over omfanget.

Desuden blev der stjålet to nummerplader fra en af firmaets biler, som muligvis kan være blevet brugt på en stjålet bil til at køre fra stedet. Politiets automatiske nummerpladegenkendere har dog endnu ikke opsnappet nummerpladerne i brug.