Kom til udendørs tegneweekend for hele familien den 6. og 7. august

SILKEBORG Lørdag og søndag den 6. og 7. august 2022 kan man tage hele familien med til en anderledes kreativ weekend på Silkeborg Bad.

Det foregår begge dage klokken 10.30-15.00 og her tager billedkunstner Lone Just Andersen deltagerne på en rejse med tegneblyanten som følgesvend. Om lørdagen er der fokus på skitsebogens muligheder, øvelser og teknikker, mens deltagerne søndag går på tegnesafari rundt om Ørnsø og finder ting, som bearbejdes, når holdet er tilbage i parken.

Der udleveres tegnematerialer på workshoppen, og alle bedes møde lørdag klokken 10.30. Husk praktisk påklædning i forhold til vejret samt madpakke og drikkedunk. Det koster 100 kroner per deltager for to dage, og det er muligt kun at tilmelde sig en dag, til halv pris. Billet bookes på Silkeborg Bads hjemmeside.