SILKEBORG Politiet blev klokken 13.02 søndag kaldt til Kejlstrup Tværvej, hvor en kvinde blev fundet liggende sovende i grøftekanten.

En politipatrulje fandt den sovende 57-årige kvinde. De vurderede, at hun ikke var i stand til at tage vare på sig selv, så hun blev kørt til afrusning i detentionen i Holstebro. Kvinden blev også sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen.

57-årig kvinde sov i grøftekant: Kørt til detentionen

SILKEBORG Politiet blev klokken 13.02 søndag kaldt til Kejlstrup Tværvej, hvor en kvinde blev fundet liggende sovende i grøftekanten.

En politipatrulje fandt den sovende 57-årige kvinde. De vurderede, at hun ikke var i stand til at tage vare på sig selv, så hun blev kørt til afrusning i detentionen i Holstebro. Kvinden blev også sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen.