Indvielse af politistation et tilløbsstykke: Flere hundrede stod i kø

Adam Haff 

Justitsminister Mattias Tesfaye klippede den røde snor, da 500 borgere i dag tog deres nye politistation i nærmere øjesyn

Indvielse af politistation et tilløbsstykke: Flere hundrede stod i kø

SILKEBORG De måtte belave sig på at stå i kø, de mange silkeborgensere, som mandag dukkede op til åbent hus og officiel indvielse af den ny politistation i Silkeborg.

Arrangementet tiltrak nemlig flere hundrede borgere, som ville se det lokale politis nye lokaler på Lillehøjvej.

- Der har været omkring 500 borgere i dag. Det er dejligt at se at folk har interesse for det politi, der skal passe på dem i det daglige, sagde Jens Ole Pedersen, vicepolitiinspektør og leder af politistationen.

Før de mange mennesker kunne komme på rundvisning var der taler ved justitsminister Mattias Tesfaye, politidirektør i Midt- og Vestjyllands Politi, Helle Kyndesen, borgmester Helle Gade og Morten Boesen. Sidstnævnte på vegne af byggevirksomheden KG Hansen, der har stået for byggeriet af den nye politistation.

Efter talerne klippede justitsministeren den røde snor, og så blev de mange silkeborgensere lukket ind i hold til en rundvisning indenfor, inden de i politistationens gård kunne møde noget af de lokale politifolk og snuppe en kop kaffe og en is.

I Midtjyllands Avis tirsdag er der mere om den festlige åbning af den nye politistation