THEM I går klokken 12.13 stoppede en patruljevogn en mistænkelig bil på Rodelundvej, der prøvede at gemme sig for politiet.

Føreren var en 20-årig mand fra Brande, der kørte uden kørekort.

Han blev dermed sigtet for kørsel uden førerret af politiet. Bilen var udlånt af en 24-årig kvinde, der herefter blev sigtet for at overdrage bilen til en, der ikke lovligt må køre den jævnfør oplysningspligten, fortæller politiet.

Politi: 20-årig sigtet for at køre uden kørekort

THEM I går klokken 12.13 stoppede en patruljevogn en mistænkelig bil på Rodelundvej, der prøvede at gemme sig for politiet.

Føreren var en 20-årig mand fra Brande, der kørte uden kørekort.

Han blev dermed sigtet for kørsel uden førerret af politiet. Bilen var udlånt af en 24-årig kvinde, der herefter blev sigtet for at overdrage bilen til en, der ikke lovligt må køre den jævnfør oplysningspligten, fortæller politiet.