THEM Lørdag og søndag 3. og 4. september - begge dage fra kl. 11 til 16 - finder det årlige, økologiske høstmarked sted på Gothenborg ved Them. Her kan man opleve, hvordan de økologiske råvarer produceres, stille spørgsmål til landmanden, hilse på gårdens dyr og gå på opdagelse i gårdbutikken, som er fyldt med hjemmelavede produkter og økologisk fjerkræ.

Der er også mulighed for at komme på fjerkræsafari, hoppe i halmborg, køre en tur i hestevogn, få en tur rundt på gården i den gamle traktor med vogn og nyde en dejlig frokost.

Høstmarked på Gothenborg

THEM Lørdag og søndag 3. og 4. september - begge dage fra kl. 11 til 16 - finder det årlige, økologiske høstmarked sted på Gothenborg ved Them. Her kan man opleve, hvordan de økologiske råvarer produceres, stille spørgsmål til landmanden, hilse på gårdens dyr og gå på opdagelse i gårdbutikken, som er fyldt med hjemmelavede produkter og økologisk fjerkræ.

Der er også mulighed for at komme på fjerkræsafari, hoppe i halmborg, køre en tur i hestevogn, få en tur rundt på gården i den gamle traktor med vogn og nyde en dejlig frokost.