Modkørende biler for tæt på midterstriben: To stødte sammen

VIRKLUND/RODELUND Tirsdag klokken 19.26 stødte to modkørende biler sammen på Rodelundvej mellem Virklund og Rodelund.

Politiets foreløbige undersøgelser viser, at begge biler lå for tæt på vejens midterstribe. Det udløste et delvist frontalt sammenstød mellem en bil ført af en 51-årig mand fra Silkeborg og en 42-årig mand fra Them

Lokalpolitiet oplyser, at der skete større materielle skader.

- Brand og Redning blev tilkaldt for at klippe i den 51-åriges bil, så han kunne komme ud. Han blev kørt til tjek på sygehuset. Begge bilister slap uden større skader, siger politikommissær Peter Justesen.

Normalt bliver en af de involverede i et færdselsuheld kategoriseret som den ansvarlige for uheldet. Det er foreløbig ikke sket med sammenstødet. Umiddelbart vurderer politiet, at begge bilister kørte for yderligt mod venstre i deres respektive vognbaner.