SILKEBORG Boost din sundhed med antiinflammatorisk kost og mikronæring, lyder opfordringen fra Heksekosten, der mandag 26. september arrangerer foredrag med ernærings-terapeut, phytoterapeut, biopat samt naturopath Frede Damgaard, der gennem et halv århundrede har undervist og holdt foredrag om blandt andet antiinflammatorisk kost og mikronæring.

Ved foredraget kan man høre om, hvordan kosten og mikronæringsstoffer kan reducere risikoen for livsstilssygdomme. Herunder lidelser i kredsløbet, fordøjelse, bevægeapparatet, muskler og led med smerte og bevægelses-indskrænkning.

Foredraget finder sted i Medborgerhuset og begynder klokken 19.

Boost din sundhed

SILKEBORG Boost din sundhed med antiinflammatorisk kost og mikronæring, lyder opfordringen fra Heksekosten, der mandag 26. september arrangerer foredrag med ernærings-terapeut, phytoterapeut, biopat samt naturopath Frede Damgaard, der gennem et halv århundrede har undervist og holdt foredrag om blandt andet antiinflammatorisk kost og mikronæring.

Ved foredraget kan man høre om, hvordan kosten og mikronæringsstoffer kan reducere risikoen for livsstilssygdomme. Herunder lidelser i kredsløbet, fordøjelse, bevægeapparatet, muskler og led med smerte og bevægelses-indskrænkning.

Foredraget finder sted i Medborgerhuset og begynder klokken 19.