SILKEBORG Natten til mandag mistede en 27-årig mand sin nyere BMW 530, fordi han kørte alt for stærkt på Nordskovvej i Silkeborg.

En politipatrulje holdt fartkontrol og klokken 00.10 blev bilen målt til at køre 104 kilometer i timen. Det var en fartoverskridelse på mere end 100 procent, fordi det på det tidspunkt kun var tilladt at køre 50 kilometer i timen.

Efter de nye bestemmelser om vandvidskørsel tager politiet nu bilen på stedet, hvis man kører ekstraordinært hasarderet. Foruden at få sin bil fra 2018 beslaglagt, blev manden, der kommer fra Braband, desuden sigtet for at overtræde våbenloven. Lokalpolitiet oplyser, at han havde en peberspray med sig.

BMW beslaglagt: Bilist kørte over 100 procent for stærkt

SILKEBORG Natten til mandag mistede en 27-årig mand sin nyere BMW 530, fordi han kørte alt for stærkt på Nordskovvej i Silkeborg.

En politipatrulje holdt fartkontrol og klokken 00.10 blev bilen målt til at køre 104 kilometer i timen. Det var en fartoverskridelse på mere end 100 procent, fordi det på det tidspunkt kun var tilladt at køre 50 kilometer i timen.

Efter de nye bestemmelser om vandvidskørsel tager politiet nu bilen på stedet, hvis man kører ekstraordinært hasarderet. Foruden at få sin bil fra 2018 beslaglagt, blev manden, der kommer fra Braband, desuden sigtet for at overtræde våbenloven. Lokalpolitiet oplyser, at han havde en peberspray med sig.