RESENBRO Søndag eftermiddag blev en 37-årig mand fra Trige udsat for et frækt tyveri ved put and take-søen på Skellerupvej i Resenbro. Det skete mellem klokken 16.30 og 17.

Lystfikeren havde en fluestang og et hjul stående ved sin bil. En mand på scooter kom til området, gik en tur rundt om søen, og da han kørte igen, var det med stang og hjul. Sagen er anmeldt til politiet, der oplyser, at grejet repræsenterer en værdi af 2300 kroner.

Scooterkører stjal fra lystfisker: Stak af med fluestang

RESENBRO Søndag eftermiddag blev en 37-årig mand fra Trige udsat for et frækt tyveri ved put and take-søen på Skellerupvej i Resenbro. Det skete mellem klokken 16.30 og 17.

Lystfikeren havde en fluestang og et hjul stående ved sin bil. En mand på scooter kom til området, gik en tur rundt om søen, og da han kørte igen, var det med stang og hjul. Sagen er anmeldt til politiet, der oplyser, at grejet repræsenterer en værdi af 2300 kroner.