Tyv blev skræmt væk fra villa

SILKEBORG Klokken 00.25 natten mellem fredag og lørdag hørte en kvinde på spadsertur et brag fra en villa på Malmøvej. Kort efter så hun en gerningsmand, der løb fra huset.

Hun fik kontakt til sin mand og sin søn, som satte efter ham, men de mistede ham af syne, da de nåede omkring Arendalsvej. I villaen fandt politiet en knust rude med opbrudsmærker i kanten. Gerningsmanden var formentlig blevet overrasket, da han var i færd med at bryde ind - i hvert fald var der ikke tegn på, at han var nået ind i huset eller havde stjålet noget.

Han beskrives som 170-175 centimeter høj, almindelig af bygning, brun i huden og som bærende mørk kasket/hue, mørkt tøj og lyse sko. Desuden hørte anmelderen ham råbe på et fremmedsprog. Hvis man ud fra signalementet kan lede politiet i retning af gerningsmanden, modtager de gerne information.