SILKEBORG Politiet beder om hjælp til at identificere føreren af en mindre rød bil, som tirsdag stødte sammen med en 16-årig cyklist i Silkeborg.

Efter sammenstødet fortsatte føreren uden at give sig til kende eller hjælpe den 16-årige silkeborgensiske dreng. Uheldet skete klokken 17.50 på Christian 8.s Vej, hvor cyklisten kørte i nordlig retning. Han kørte over for grønt, men blev ramt af den røde bil, der svingede til højre ad Søtorvet.

Ved sammenstødet væltede cyklisten. Han kom lettere til skade, med blandt andet hudafskrabninger og hans cykel blev ødelagt. Hvis man har oplysninger om den mindre røde bil, der muligvis har mærker efter sammenstødet, vil politiet gerne have besked på telefon 114.

Bil ramte 16-årig: Kørte videre og efterlyses nu

SILKEBORG Politiet beder om hjælp til at identificere føreren af en mindre rød bil, som tirsdag stødte sammen med en 16-årig cyklist i Silkeborg.

Efter sammenstødet fortsatte føreren uden at give sig til kende eller hjælpe den 16-årige silkeborgensiske dreng. Uheldet skete klokken 17.50 på Christian 8.s Vej, hvor cyklisten kørte i nordlig retning. Han kørte over for grønt, men blev ramt af den røde bil, der svingede til højre ad Søtorvet.

Ved sammenstødet væltede cyklisten. Han kom lettere til skade, med blandt andet hudafskrabninger og hans cykel blev ødelagt. Hvis man har oplysninger om den mindre røde bil, der muligvis har mærker efter sammenstødet, vil politiet gerne have besked på telefon 114.