SILKEBORG Specialklassen med Rasmus Søndergaard, Kasper Le Fevre og Kasper Gattrup på holdet gæster Silkeborg med deres nye comedyshow »Intet Aftalt« på onsdag i Jysk Musikteater.

Publikum ved på forhånd ikke, hvad der venter, og ikke to shows med Specialklassen er ens. Trioen inddrager publikum i sine shows, og siden 2008 har de tre komikere improviseret sig igennem tv-optrædener, radio og musicals. Ud fra stikord og forslag fra salen leverer gruppen hver gang et nyt og unikt comedyshow.

Sjov med Specialklassen i Jysk Musikteater

SILKEBORG Specialklassen med Rasmus Søndergaard, Kasper Le Fevre og Kasper Gattrup på holdet gæster Silkeborg med deres nye comedyshow »Intet Aftalt« på onsdag i Jysk Musikteater.

Publikum ved på forhånd ikke, hvad der venter, og ikke to shows med Specialklassen er ens. Trioen inddrager publikum i sine shows, og siden 2008 har de tre komikere improviseret sig igennem tv-optrædener, radio og musicals. Ud fra stikord og forslag fra salen leverer gruppen hver gang et nyt og unikt comedyshow.