Nytårskoncert med trompetist og organist i Sejs-Svejbæk

SEJS-SVEJBæK Der bliver lejlighed til at opleve to dygtige musikere ved nytårskoncerten i Sejs-Svejbæk Kirke onsdag den 4. januar.

Her byder trompetist Dorthe Zielke og organist Søren Johannsen på et nytårsprogram med stemningsfuld klassisk musik - herunder et flot arrangement af »Vær velkommen Herrens år« for trompet og orgel, en tango af den argentinske komponist Piazzolla, Haydns smukke og festlige trompetkoncert, og måske springer der også en champagneprop eller to.

Dorthe Zielke og Søren Johannsen har spillet sammen i mere end 20 år, har udgivet seks cd’er og medvirket på en række af DR’s tv- og radiogudstjenester.

De har modtaget priser som anerkendelse af deres koncept med at vise billedkunst under koncerter - blandt andet i samarbejde med kunstmaler Arne Haugen Sørensen.

Dorthe Zielke er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har spillet freelance i flere orkestre i ind- og udland, herunder Det Kgl. Kapel, DR Symfoniorkestret, DR Big Bandet, Radiosymfoniorkestret i Berlin og Mahler Chamber Orchestra. Hun underviser i Tivoligarden, på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og på Sankt Annæ Gymnasium.

Søren Johannsen fik sin organisteksamen fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har han givet en række koncerter i ind- og udland. Han har opført J. S. Bachs samlede orgelværker otte gange i koncertrækker og en gang over 22,5 timer i samme døgn, hvilket gjorde ham fortjent til en plads i Guiness Book of Records 2001. Til daglig er han organist i Christians Kirke i København.