SILKEBORG Indenfor de seneste dage er to biler af mærket Nissan Qashqai blevet stjålet mens de holdt ved ejernes boliger i Silkeborg.

Det første tyveri skete sent torsdag aften eller i løbet af natten til fredag. Her blev bilen stjålet fra carporten. Politiet har ikke oplyst, om tyveriet skete ved brug af rette nøgle. Bilen har registreringsnummer CJ 73 706 og er sølvgrå.

Samme farve har den Qashqai, der mellem onsdag og lørdag blev stjålet, mens den holdt i en carport på Sølystvej. Også i dette tilfælde er det uvist, hvordan tyven kunne stjæle bilen. Denne bil har registreringsnummeret BV 44 720.

Tyve på spil ved boliger: To biler stjålet ved private adresser

SILKEBORG Indenfor de seneste dage er to biler af mærket Nissan Qashqai blevet stjålet mens de holdt ved ejernes boliger i Silkeborg.

Det første tyveri skete sent torsdag aften eller i løbet af natten til fredag. Her blev bilen stjålet fra carporten. Politiet har ikke oplyst, om tyveriet skete ved brug af rette nøgle. Bilen har registreringsnummer CJ 73 706 og er sølvgrå.

Samme farve har den Qashqai, der mellem onsdag og lørdag blev stjålet, mens den holdt i en carport på Sølystvej. Også i dette tilfælde er det uvist, hvordan tyven kunne stjæle bilen. Denne bil har registreringsnummeret BV 44 720.