SILKEBORG I to tilfælde mundede kontroller af bilister i Silkeborg søndag ud i, at de blev sigtet for at besidde narkotika.

Klokken 13.54 blev en bil bragt til standsning på motorvejen ved Høje Kejlstrupvej. Politiet ransagede bilen og fandt 4,5 gram kokain. Det førte til, at en 45-årig mand fra Ikast og en 30-årig kvinde fra Bording blev sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer.

Klokken 20.20 standsede en politipatrulje en 24-årig mand, der kørte i bil på Lupinvej. Manden med adresse i fynske Tommerup, havde et gram skunk i handskerummet. Så også han blev sigtet for at forbryde sig mod lov om euforiserende stoffer.

To biler ransaget: Bilister medbragte narkotika

SILKEBORG I to tilfælde mundede kontroller af bilister i Silkeborg søndag ud i, at de blev sigtet for at besidde narkotika.

Klokken 13.54 blev en bil bragt til standsning på motorvejen ved Høje Kejlstrupvej. Politiet ransagede bilen og fandt 4,5 gram kokain. Det førte til, at en 45-årig mand fra Ikast og en 30-årig kvinde fra Bording blev sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer.

Klokken 20.20 standsede en politipatrulje en 24-årig mand, der kørte i bil på Lupinvej. Manden med adresse i fynske Tommerup, havde et gram skunk i handskerummet. Så også han blev sigtet for at forbryde sig mod lov om euforiserende stoffer.