LAVEN Natten til onsdag listede ukendte gerningsmænd rundt i Laven. Politiet fik anmeldelse om, at to maskerede personer klokken 02 blev set ved en staldbygning på Anedalvej. Senere var der anmeldelse om, at to mænd viste interesse for en bygning på Himmelbjergvej. Med en lommelygte lyste mændene ind ad nogle vinduer. Lokalpolitiet oplyser, at begge episoder blev filmet på videoovervågning. Umiddelbart blev der ikke stjålet noget på de to adresser, og politiet har heller ikke modtaget anmeldelser om indbrud andre steder i byen.

To luskede rundt i Laven: Lyste ind ad vinduer

LAVEN Natten til onsdag listede ukendte gerningsmænd rundt i Laven. Politiet fik anmeldelse om, at to maskerede personer klokken 02 blev set ved en staldbygning på Anedalvej. Senere var der anmeldelse om, at to mænd viste interesse for en bygning på Himmelbjergvej. Med en lommelygte lyste mændene ind ad nogle vinduer. Lokalpolitiet oplyser, at begge episoder blev filmet på videoovervågning. Umiddelbart blev der ikke stjålet noget på de to adresser, og politiet har heller ikke modtaget anmeldelser om indbrud andre steder i byen.