SILKEBORG Bo Killerich og Mathias Heuberger er for 26. gang klar til at åbne dørene til Silkeborg Plademesse og byde indefor i Lunden den lørdag 4. februar.

- Mange kigger forbi, fordi de gerne vil gå på opdagelse i musikkens univers, for at se om de kan finde noget, som de aldrig har hørt før eller noget der ikke bliver spillet i radioen til hverdag. Eller bare fordi de gerne vil opleve stemningen og snakke med andre, som er interesseret i musik, lyder det fra de to arrangører.

Men uanset om man er fanatisk samler eller bare vild med musik, så kan det godt betale sig at kigge forbi.

Der er traditionelt altid noget til enhver. Lige fra Shu-bi-dua over Sex Pistols til Røde Mor. Og der er ingen smagsdommere. Der forventes omkring 30 udstillere. Der er entre på 20 kroner, og der kan købes forfriskninger. Plademessen finder sted fra klokken 10 til klokken 15.

Plademesse i Lunden

SILKEBORG Bo Killerich og Mathias Heuberger er for 26. gang klar til at åbne dørene til Silkeborg Plademesse og byde indefor i Lunden den lørdag 4. februar.

- Mange kigger forbi, fordi de gerne vil gå på opdagelse i musikkens univers, for at se om de kan finde noget, som de aldrig har hørt før eller noget der ikke bliver spillet i radioen til hverdag. Eller bare fordi de gerne vil opleve stemningen og snakke med andre, som er interesseret i musik, lyder det fra de to arrangører.

Men uanset om man er fanatisk samler eller bare vild med musik, så kan det godt betale sig at kigge forbi.

Der er traditionelt altid noget til enhver. Lige fra Shu-bi-dua over Sex Pistols til Røde Mor. Og der er ingen smagsdommere. Der forventes omkring 30 udstillere. Der er entre på 20 kroner, og der kan købes forfriskninger. Plademessen finder sted fra klokken 10 til klokken 15.