Silkeborg Et vagtselskab blev natten kaldt til en alarm fra en byggeplads på Arendalsvej. Her fandt de en mand siddende i en byggelift, og vagterne foretog en civil anholdelse af manden. Senere kom politiet og anholdt gerningsmanden, en 19-årig mand fra Silkeborg. Videoovervågning viste, at han var brudt ind gennem en midlertidig dør til byggepladsen og havde fundet en nøgle til byggeliften, som han havde sat sig ind i. Da politiet visiterede manden, fandt de syv ulovlige piller på ham. Den anholdte var påvirket af narkotika og blev sigtet for indbrud.

Indbrud på byggeplads: Narkopåvirket 19-årige brød ind i byggelift

Silkeborg Et vagtselskab blev natten kaldt til en alarm fra en byggeplads på Arendalsvej. Her fandt de en mand siddende i en byggelift, og vagterne foretog en civil anholdelse af manden. Senere kom politiet og anholdt gerningsmanden, en 19-årig mand fra Silkeborg. Videoovervågning viste, at han var brudt ind gennem en midlertidig dør til byggepladsen og havde fundet en nøgle til byggeliften, som han havde sat sig ind i. Da politiet visiterede manden, fandt de syv ulovlige piller på ham. Den anholdte var påvirket af narkotika og blev sigtet for indbrud.