SILKEBORG Natten til søndag blev en 26-årig silkeborgensisk mand anholdt af politiet. Det skete klokken 02.43 på Drewsensvej, hvor manden blev standset under sin bilkørsel. En narkotest viste, at han havde indtaget cannabis.

Bilisten måtte derfor følge med politipatruljen for at få taget en blodprøve. Og da han blev løsladt, var det med en sigtelse for at køre bil i narkopåvirket tilstand.

Bilist havde taget cannabis: Sigtet for narkokørsel

SILKEBORG Natten til søndag blev en 26-årig silkeborgensisk mand anholdt af politiet. Det skete klokken 02.43 på Drewsensvej, hvor manden blev standset under sin bilkørsel. En narkotest viste, at han havde indtaget cannabis.

Bilisten måtte derfor følge med politipatruljen for at få taget en blodprøve. Og da han blev løsladt, var det med en sigtelse for at køre bil i narkopåvirket tilstand.