SILKEBORG Tirsdag eftermiddag var en 47-årig silkeborgenser i sauna ved Østre Søbad i Silkeborg. Mens han mellem klokken 16 og 17.30 var på søbadet og i saunaen, fik han stjålet nogle af sine sager. Fra hans taske i forrummet til saunaen stjal en ukendt gerningsmand den 47-åriges tegnebog med penge og personlige papirer. Han mistede også sine badesandaler, oplyser lokalpolitiet i Silkeborg.

Saunabruger fik stjålet sin tegnebog

SILKEBORG Tirsdag eftermiddag var en 47-årig silkeborgenser i sauna ved Østre Søbad i Silkeborg. Mens han mellem klokken 16 og 17.30 var på søbadet og i saunaen, fik han stjålet nogle af sine sager. Fra hans taske i forrummet til saunaen stjal en ukendt gerningsmand den 47-åriges tegnebog med penge og personlige papirer. Han mistede også sine badesandaler, oplyser lokalpolitiet i Silkeborg.