THEM Tradish siges at spille folkemusik, så englene synger. Torsdag 16. marts bliver der lejlighed til at høre, om det passer, når folkemusikgruppen giver koncert i Toftebjerg - Them Bibliotek og Medborgerhus. Koncerterne indeholder både traditionelt og nykomponeret materiale, der smelter lyd og bevægelse sammen.

Tradish består af John Pilkington (vokal, guitar, bouzouki og step), Louise Ring Vangsgaard (violin, bratsch og vokal), Brian Woetmann (bodhrán, perkussion, vokal og step) og Gunilla Odsbøl (dans og step).

Irsk folkemusik og step på Toftebjerg

THEM Tradish siges at spille folkemusik, så englene synger. Torsdag 16. marts bliver der lejlighed til at høre, om det passer, når folkemusikgruppen giver koncert i Toftebjerg - Them Bibliotek og Medborgerhus. Koncerterne indeholder både traditionelt og nykomponeret materiale, der smelter lyd og bevægelse sammen.

Tradish består af John Pilkington (vokal, guitar, bouzouki og step), Louise Ring Vangsgaard (violin, bratsch og vokal), Brian Woetmann (bodhrán, perkussion, vokal og step) og Gunilla Odsbøl (dans og step).