SILKEBORG På fredag 17. marts klokken 14-16 er der fernisering på en udstilling med den lokale kunstner Ryan Risskjær, der frem til 5. september udstiller egne værker hos Odd Fellow Logerne på Håndværkervej i Silkeborg.

Ryan Riiskjær er blandt andet uddannet på Kunsthåndværkerskolen i Kolding og finder sin inspirationen fra mennesker, natur, følelser og oplevelser. Siden 1979 har han ofte udstillet i virksomheder, gallerier og kunstudstillinger, heraf flere censurerede.

Ryan Riiskjær har videreuddannet sig på kurser på Holbæk Kunsthøjskole, Aarhus Kunstakademi og Silkeborg Kunstskole og har eksempelvis foretaget studierejser til Tyskland, Italien, Norge og Færøerne.

- Jeg arbejder ofte eksperimenterende med materialer som asfalt, olie- og acrylmaling, men også med formater og temaer. Efter bedste evne har jeg forsøgt at fastholde indtrykunder mine mange rejser, siger han.

Ny kunst hos Odd Fellow

SILKEBORG På fredag 17. marts klokken 14-16 er der fernisering på en udstilling med den lokale kunstner Ryan Risskjær, der frem til 5. september udstiller egne værker hos Odd Fellow Logerne på Håndværkervej i Silkeborg.

Ryan Riiskjær er blandt andet uddannet på Kunsthåndværkerskolen i Kolding og finder sin inspirationen fra mennesker, natur, følelser og oplevelser. Siden 1979 har han ofte udstillet i virksomheder, gallerier og kunstudstillinger, heraf flere censurerede.

Ryan Riiskjær har videreuddannet sig på kurser på Holbæk Kunsthøjskole, Aarhus Kunstakademi og Silkeborg Kunstskole og har eksempelvis foretaget studierejser til Tyskland, Italien, Norge og Færøerne.

- Jeg arbejder ofte eksperimenterende med materialer som asfalt, olie- og acrylmaling, men også med formater og temaer. Efter bedste evne har jeg forsøgt at fastholde indtrykunder mine mange rejser, siger han.